Projectes

La nostra línia de centre està encaminada a l’aprenentatge basat en projectes i l’assistència emocional de l’Educació Creadora. A continuació us desvetllem alguns dels projectes de centre…

MusicArt

Projecte d’arts integral que amalgama diferents disciplines artístiques emmarcades en centres d’interès, les activitats i projectes desenvolupen continguts de mindfulness, música, dansa, arts plàstiques i teatre negre.

Gardening

L’entorn rural i la implicació de les famílies ha fet d’aquest projecte, un imprescindible. Disposem de 2 zones d’hort ecològic i es duen a terme tallers relacionats (elaboració de sabó, ambientalització natural i paisatgística de l’entorn, art amb pigments naturals…). Enguany seguim treballant per atreure pol·linitzadors i ampliar els espais d’ús del projecte.

Tallers d’experimentació

Ciència, natura, art…tot és possible. Fins ara hem fet tallers sobre l’univers amb experts, hem explorat el cromatisme i les propietats de la matèria…, inici d’un itinerari que esperem ampliar amb la nova zona d’experimentació amb elements naturals a l’espai exterior d’infantil, les taules de llum i els elements d’ArtLand, entre d’altres.

“No n’hi ha prou en saber, també s’ha d’aplicar. No n’hi ha prou en voler, també s’ha de fer”.

( Wolfgang Goethe).

Secret Garden: “Bugs i Fairies Minimons”

És el nostre projecte més recent, estem en procés de creació per transformar els jardins en espais de vida on tinguin cabuda el joc simbòlic, l’experimentació sensorial i el compromís ambiental…

Mou-te: Jocs Tradicionals i Tàbata

L’activitat física és part d’un model de vida saludable i reporta beneficis físics, psíquics i socials. Per això, a la nostra escola es duen a terme sessions de Tàbata dirigides pel nostre especialista d’Educació Física i paral·lelament, la Dinamitzadora Cultural i Lingüística del centre desenvolupa una proposta activa de jocs tradicionals. Infants i mestres estem molt engrescats. Enguany hem encetat propostes col·laboratives amb Amadib Esment.

Reutilització i socialització de llibres

Aquest projecte pretén donar vida útil i extensa als llibres que hem seleccionat personalment per als nostres infants. L’objectiu és afavorir conductes socials, cíviques i democràtiques que contribueixin a l’educació de ciutadans lliures i responsables.

“La ment que s’obre a una nova idea,

mai torna a la seva mida original”

(Albert Einstein)